Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
3. tesós look – újabb érzelgéssel

Annyira nem áll közel hozzánk ez a ‘divattanácsadás’, hogy nehezen jutottunk el megint egy e köré felépített bejegyzésig. Ugyan, örülünk neki, hogy sokatoknak inspirációt nyújthatunk ezen a téren, de egy egészen picit vicces arról beszélni, hogy melyik ruhadarabot melyikkel párosítjuk, vagy egyáltalán mit és miért vásároltunk meg.

L: Én egy kicsit felszínesnek érzem ezt a témát, jobban szeretek érzésekről, élményekről, véleményről, tapasztaltról – talán ide még be is lehetne sorolni, nem? – írni, mintsem okoskodni egy olyan területen, ami majdnem hónapról hónapra változik. Amúgy szeretem-imádom a divatot, az érzést, amikor megtalálsz egy számodra tökéletes darabot és mindig, mindenhol azt akarod viselni. Hát igen… De nálam, és észrevettem, hogy Kíránál is a fontosabb és mélyebb hangvételű bejegyzések előkelőbb helyet élveznek.

Azonban szeretném, ha tudnátok, hogy tényleg nagyon örülünk, hogy biztattatok minket arra, hogy aktivizáljuk magunkat ezen a rovaton is, de mi igazán szeretnénk, ha ezeknek az lenne a lényege, hogy segítsünk nektek egy-egy szettel megtalálni, rátalálni olyan lehetőségekre az öltözködésben, amiben megismeritek önmagatokat. Nagyon fontos, hogy olyan ruhát viseljünk, amiben jól érezzük magunkat. Nekem ez az első számú szempont. Nem a kényelem, és nem az ára – itt nem arra gondolok, hogy simán megveszek egy 20.000 forintos pólót, mert menő, mert persze, hogy nem veszem meg – vagy a minősége – ezt kicsit sajnálom azért -, hanem, hogy passzoljon az ízlésemhez, hogy én legyek benne. Sokszor képes vagyok úgy felöltözni, hogy magam sem hiszem el, hogy most tényleg így jöttem ki az utcára, de mit tegyek, ha ahhoz volt kedvem? És abban a pillanatban is abban érzem magam a lehető legjobban? Kírával mindig nevetünk, ha edzésre megyünk, mert fenomenálisan bénán szoktunk kinézni, de nagyon nem érdekel minket. Titeket se érdekeljen, hogy ki és mit gondol a stílusotokról. Az a tiétek. És soha nem lesz olyan, hogy mindenkinek megfeleljünk, de ne is legyen ez a cél! A cél csak annyi, hogy érezzétek és fogadjátok el magatokat. Kezdem azt érezni, hogy az egész blogunk célja ez…

Nem egy édes, drága, cuki, tehetséges fotóssal hozott össze minket a sors, és gondoltuk, ha már képek vannak, lesznek posztok is. Amúgy meséltem már, hogy  a kamerám a Prágai utazásom után meghibásodott? Azóta is próbálja szeretett nagybátyám szervízbe juttatni, de időhiányban szenved – családi vonás?! – és én meg csak egyre inkább hiányolom a kis szépségemet. Remélem, hamar visszakapom és jöhetnek a saját fotók, mert be kell vallanom, hogy azok a kedvenceim, amikor a képekben is a mi munkák látható viszont.

A lényeg a lényeg, lesznek OOTD-s, STYLE-os, LOOK-os meg mindenféle tartalmak itt fent, de azt nem ígérjük, hogy 300 karakterben taglalni fogjuk, mit miért így húztunk magunkra, oké? 

Ui.: Ha viszont van konkrét kérdésetek bármikor, bármivel kapcsolatban, csak nyugodtan, mi várjuk!

28308155_2005321053126954_1185218736_n

K: Amit mostanában tapasztalok, hogy akármerre nézek, mindig ugyanazt látom. A mai “divatot”. Borzalmas, hogy senki nem mer, vagy nem is tud már egyéniség lenni. És ez abból adódik, hogy a fiatalok mindig mást követnek és nem a saját akaratuk szerint öltözködnek. Kimegyünk az utcára, és ugyanaz a stílus nyilvánul meg az embereken, csak más színekben. De akkor ez nem is stílus, ugye?! Ez csak egy hülyeség, amiről azt gondolják az emberek, hogy csak akkor lesznek jók, ha ők is ezt a vonalat követik. Megvannak a mostanában divatosnak vélt dolgok, és azokat muszáj minden egyes embernek megvennie. Istenem, mennyire imádok egy igazi, saját stílusú lányt vagy fiút látni az utcán. Mennyi önbizalommal tudnak vonulni, és ez az önbizalom pontosan azért van, mert önmaguk lehetnek. Legyél önmagad, és erőltetés nélkül imádni fogod azt, aki vagy. Nem az a legjobb érzés, amikor úgy tudsz elmenni valahova, hogy szinte tökéletesen érzed magad a bőrödben? Nem mondom azt nektek, hogy én teljesen úgy merek öltözni, ahogy szívem szerint szeretnék. Bennem is vannak aggályok, amiket utálok, és ezt az az átkozott megfelelési kényszer csinálja velünk. De, úgy érzem, hogy egyre jobb úton haladok, mert tudom, hogy nem kell már sok idő ahhoz, hogy teljesen hidegen tudjon hagyni, hogy ki mit és miért gondol. Oda vagyok a ruhákért, a cipőkért, az ékszerekért. Imádok mindent minél jobban a saját stílusomra formálni, hogy megjöjjön az az érzés, amikor tényleg önmagam lehetek a bőrömben. Szeretném kiirtani az életemből azt, hogy próbálok mások agyával gondolkozni, és másoknak megfelelni. Sokan azt mondják, hogy akkor vagyunk igazán önmagunk, amikor kihozzuk magunkból a legjobbat. Hát, szerintem nem. Én smink nélkül, melegítőben, az imádott szőrős mamuszomban vagyok igazán önmagam, mert ilyenkor aztán tényleg nem érdekel senki véleménye. Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt az érzést (ami a lehető legjobb érzés) kivigyem magammal az utcára is.

Kicsit hosszúra sikeredett, de a lényeg, hogy  nagyon szívesen posztolunk nektek outfites képeket, mert tudom, hogy annyira drágák vagytok, hogy titeket ez érdekel, de ne azért nézzétek, hogy olyanok akarjatok lenni mint mi, mi pont arra akarunk inspirálni titeket, hogy TI legyetek! 

DSC_0015 DSC_0024 DSC_0079 DSC_0086 DSC_0090

L&K

Instagram: @tbsisterzz 

Facebook: https://www.facebook.com/foryourself.hu/

Comments are closed.

Mobile version: Enabled