Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
Bakancslista-Házi készítésű jégkrém

 Sziasztok, sziasztok! Végre valahára sikerült az egyik bakancslistás pontot elkészítenünk.

K:Kissé lassan haladunk. Lehetünk ennyire elfoglaltak?! Nem, egyszerűen csak nem is olyan könnyűek amiket kitaláltunk. Már az elején felmerült a kérdés: melyiket valósítsuk meg legelsőnek? Hosszú gondolkodás után mondhatni a legegyszerűbb mellett döntöttünk: ANANÁSZOS, GÖRÖG POPSICLE! Nem mondom,hogy pontosan kövessétek a receptünket, mert sajnos nem sikerült a legjobban. A hibás Én vagyok, de ez majd kiderül…

Hozzávalók:

  • görög joghurt
  • ananász (Ő tehet mindenről!)
  • nádcukor (ízlés szerint)

Az elkészítésével nem kell sokat bajlódni: vágjátok apró kockákra az ananászt (vagy a kiválasztott gyümölcsöt). Majd keverjétek össze a joghurttal és a cukorral! Töltsétek bele a popsicle tartókba, és körülbelül 3 órára tegyétek a fagyasztóba!

Nálunk a gond az volt, hogy az ananász közepét is sikeresen belevágtam, és emiatt nagyon-nagyon keserű lett, de ha nem vesszük figyelembe ezt az apró csúszást, nagyon finom hűsítő készíthető belőle!

L: sok mindent már nem tudok hozzáfűzni az első pontunkhoz, amit habár teljesítettünk, de nem lett a végeredmény száz százalékos. Na mindegy! Eszünkbe jutott, hogy talán újra kellene csinálni, de a listánk még bizony elég hosszú és néhány napja már köszönthettük a júliust, szóval nem törekedtünk a tökéletességre. Első pont kipipálva! Az, hogy milyen lett, talán nem is olyan fontos. Az egészben sokkal jobban élveztem a hozzávalók találgatását, a konyhánk felfordulását és persze Kíra mérgelődését, mert állandóan kifolyt a krém a tartóból.

Egyébként biztosan fogunk még hozni popsicle recepteket, mert rengeteg van és nagyon egyszerű a legtöbbet elkészíteni. Ha szeretnétek a miénket is kipróbálni, akkor javaslom, hogy VÁGJÁTOK KI AZ ANANÁSZ KÖZEPÉT! Amúgy nem lett olyan rossz, hogy ne lehessen megenni, ugyanis elég gyorsan elfogyott, de inkább ne próbáljátok így ki!

Mobile version: Enabled