Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
FELÖLTÖZTETTÜK EGYMÁST!

Sziasztok! Hogy vagytok? Újabb look bejegyzés a mai, csak egy kicsit másképp! Olvassátok gyorsan!

L: szerintem a stílusunk két különböző szálon fut, de valahol mégis mindig összekapcsolódik. Annak ellenére, hogy én inkább a nőies darabokat kedvelem, mindig csodálattal figyelem Kíra laza szépérzékét. Egy a méretünk – néha akad kivétel -, így közös a ruhatárunk, ami nagyban megkönnyíti a dolgomat, ha a blézert kapucnis pulcsira cserélném. Ez ugyan elég nagy kontraszt, de valahogy így tudnám jellemezni magunkat. A közös gardróbnak köszönhetően ez a két vonal elég sűrűn összeolvad, ezért is írtam, hogy valahol mindig összekapcsolódik a stílusunk. Van egy adag ruha, amit Kíra szeret, van egy adag ruha, amit én szeretek, de amikor ezt a két adag ruhát kombináljuk, akkor találjuk meg bennük leginkább önmagunkat.

Nekem fontos, hogy olyan darabokat viseljek, amikben jól érzem magam, és erősítsetek meg abban, hogy igenis létezik az az elmélet, hogy nem minden pólóban érzed magad ugyan olyan jól?! Hogy sokat számít a színe?! Hogy sokat számít a nyakkivágása?! Érthetetlen… Mi is próbálunk igazodni a trendekhez, megtalálni a legdivatosabb újdonságok között azokat, amik minket képviselnek, de közben igyekszünk megtartani a saját ízlésünket is. 

Kíra találta ki a múlthéten az egyik outfitem, amit nagyon szerettem, de nagyon fáztam benne, úgyhogy remélem, legközelebb meleg harisnyát kapok! 😀 

K: Szóóóval… egymásnak terveztünk outfit-et. Kicsit sem féltem, mert tudtam, hogy az én nővérkém ismer a legjobban, és olyan szuper szettet fog nekem előkészíteni, ami az én stílusom. Így is lett. El is szégyelltem magam, mert lehet, hogy jobban ráérzett a darabok összeállítására, mint én szoktam. Te tényleg ennyire tudod mi jár a fejemben?? Édesem. Ő tényleg csak azzal foglalkozott, hogy nekem mi tetszene. Na, én kicsit önzőbb voltam, mert mint láthatjátok, ez nem maximálisan az a “style” amit ő képvisel (inkább az enyém), de szerintem ebben is ragyogott. 

IMG_0813

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0811

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0809

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0808

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.

Mobile version: Enabled