Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
HAJÁPOLÁSI RUTINUNK

Kértétek, vártátok, megírtuk. Itt vannak a jelenlegi kedvenc hajápolási termékeink, amiket tényleg érdemes kipróbálni, mert bizton állítjuk, hogy nem fogtok csalódni!

K: Én már az elején bevallom, hogy nem foglalkozok eleget a hajam egészségével. Sajnos, sokszor még a balzsamot is elfelejtem rákenni, mégis folyamatosan panaszkodom, amiért nem nő.

Azonban néhány hónapja – Karácsony előtt valahogy – rátaláltunk az Inecto Naturals Coconut  vegán termékcsaládra, és azóta ezekkel ismerkedünk. Én elsősorban az illatuk miatt imádom őket, mert olyan intenzívek, hogy 2-3 napig, szinte a következő hajmosásig lehet érezni a sampont, amiben 90%-ban természetes eredetű összetevők vannak. Azonfelül az olajat, amelyben organikus kókuszolaj van, minden nap nyugodtan használhatjuk. Tényleg egy igazi kókuszdió lehetek. Az olajból még csak az egyiket próbáltuk ki, de már tervben van a másik típus, hiszen már ettől is selymesebbé és hidratáltabbá vált a hajunk, szóval tuti nem fogunk sokáig gondolkodni.

divine-shine-coconut-hair-oils-300-300inecto-naturals-argan-extra-csillogas-sampons9-300-300

A göndör hajamra pedig a kondícionálóját szoktam használni, amitől az így is rövid fürtjeim még jobban összeugranak és fényesebbek lesznek. A benne lévő organikus argánolaj pedig erősíti és regenerálja a hajszálaimat, ami a hajvasalás okozta károkra tökéletes. A család hajpakolásával még csak szemezünk, de biztos vagyok benne, hogy idő kérdése és kipróbálásra kerül az is, ugyanis mélyrehatóan táplálja és erősíti a hajat.

inecto-pure-argan-conditioners-300-300

inecto-naturals-argan-intenziv-regeneralo-hajpakolas-150mls9-300-300

L: Szerencsés vagyok a hajamat illetően, hiszen dús és vastag szálú.  A fodrászom mindig csodálkozik azon, hogy hogy lehet ennyi haj a fejemen, hiszen ez három embernek is bőven elég lenne. Tehát végtelenül hálás vagyok a genetikámért, mert Anya erős és puha haját örököltem, így nincsen sok problémám vele.

Egyébként meg Kírával ellentétben imádok mindenféle csodaszert a hajamra kenegetni, de magával a hajmosással – mint, minden lány – én sem vagyok jóban. Sőt, talán nem is a hajmosás a legnagyobb rossz az egészben, hanem az azt követő procedúra – hajszárítás, hajvasalás -, ami elől nincs menekvés, hiszen a hajam se nem egyenes, se nem hullámos, csak olyan óriási, mint egy oroszlán sörénye. Nagyon régóta vágyom olyan termékekre, amik ezt a bő két órás időtartamot lecsökkentik, de a hatás ugyanolyan szép, mint egy hosszabb folyamatnál.

Bár, azt mondják, hogy a hajnak az a legjobb, ha magától szárad meg, én azonban ezt el sem tudom képzelni. Kiskorom óta mindig megszárítom, elaludni sem tudok nedves hajjal, ez alól pedig csak a nyár kivétel, de csak akkor, ha strandon vagy nyaralni vagyunk és nincs kéznél hajszárító.

Amikor megérkezett az IONIC VIVIEN EBH005K hajszárító azonnal ki akartam próbálni. Jelenleg ezt a modellt teszteljük Kírával, de már most nyugodt szívvel állíthatom, hogy tényleg remek termék. Nagyteljesítményű, mégis gyengéd a hajhoz. Háromlépcsős hőmérséklet-szabályozóval van felszerelve, a legerősebb fokozaton – 2200W – pedig a hajam semmi perc alatt, és a legfontosabb! – sérülésmentesen megszárad. A készülék ionizációs  – negatív töltésű ionokat bocsát ki a levegővel – technológiájának köszönhetően szárítás után a hajam elveszti az elektromos statikusságát, azaz nem kelt összeborzolt hatást, és nem száll. Plusz jó, hogy ezzel a módszerrel a hajszárító vízrészecskéket vonzz a hajra, így nem szárítja ki.  Így már nem olyan lényeges, hogy felmelegítsek egy hajvasalót, mert a használat után a hajam nem igényli annyira, mint más hajszárítóknál.

EBH005K_altpic_1

A háromlépcsős hőmérséklet-szabályozó mellett van még egy kétlépcsős levegőellátás funkció, és hideg levegős fokozat is. Ezt azért szeretem, mert a hideg levegős szárítás szinte a mindennapjaim része, mivel a hideg levegővel és egy jó körkefével gyorsan és jól lehet hajat formázni.

K: Én külön odavagyok érte a hatalmas diffúzere miatt, mert lassú fokozaton szárítva, igazi csoda-loknikat kapok.

Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a szépséggel – igen az, hiszen a matt fekete külső némi szürkével párosul, ami nagyon csinos összhatást eredményez – és bátran ajánlom nektek is, ha minőséget szeretnétek jó áron. Szerintem nem éri meg több tízezret költeni egy neves hajszárítóra, amikor ez a szerkezet is minden kívánságod teljesíti, emellett pedig 2 év garanciát tudhatsz magadénak.

EBH005K

A kuponkódunkkal: itsme5 pedig 5% kedvezményben részesülhetsz, ha feltünteted a rendelésnél. Az engedmény más akciókkal nem vonható össze! Ha ránk hallgatsz, nem gondolkodsz sokáig! Itt a link, hogy csak egy kattintás legyen az egész:

http://esperanzabolt.hu/Esperanza-Hajszarito-Ionic-Vivien-EBH005K

Facebook: Foryourself

Instagram: @tbsisterzz

Comments are closed.

Mobile version: Enabled