Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
Minden pillanatot meg kell élni

Sziasztok! Ma elhoztam nektek a harmadik egyedi bejegyzésemet, és ezzel véget is ért a pályafutásom.:(

Én egy igazi, vérbeli hangulatember vagyok. Sokszor utálom is magam emiatt, de ez van …

Tényleg imádom azokat a napokat, amikor minden ok nélkül olyan borzalmas kedvvel kelek ki az ágyból, hogy azt már én sem tudom elhinni. De remélhetőleg ez nem csak velem szokott előfordulni. Szerintem én a súlyosabb esetek közé tartozom, mivel ilyenkor nagyon nehezen tud megváltozni a hangulatom. Sokan mondják, hogy minden fejben dől el, és én ebben határozottan hiszek! De tényleg! Kivéve, amikor rossz a kedvem. Mert higgyétek el, nem szívesen vagyok  ilyen “állapotban” , de még én magam sem tudom ezt kezelni. Pedig a körülöttem lévők ilyenkor mindig olyan kedvesek, mindent megtesznek az ügy érdekében, de általában az ölelésekkel és a puszikkal még jobban az idegeimre mennek. Hogy lehetek ilyen??? Merem azt állítani, hogy az ilyen napjaimon, ha az igazi önmagam tutira nem is leszek, azért néhány dolog általában előrébb tud juttatni (de csak egy kicsivel). Mivel mostanában elég monotonok a hétköznapjaim, így a kelleténél többször fordul elő, hogy ilyen hangulattal ébredek…

A legfurcsább az, hogy kétfajta rossz kedv tud magába rántani. Az egyik, amikor muszáj mindenkivel bunkónak lennem. Utálom már azt is, ha csak hozzám szólnak, meg úgy általánosságban mindent utálok. Ez általában azért szokott lenni (szerintem), mert ráuntam a dolgokra, és elegem lett egy kicsit.  Ekkor segít, az a bizonyos Nicki Minaj egyveleg.

85b93b7522f57355cc476f9fe9290977

A másik (ami szerintem jobb), amikor olyan szomorkásan vagyok rossz kedvű. Na ilyenkor bújósabb vagyok, sétálgatok a lakásban, szomorú zenéket hallgatok, meg nagyon-nagyon sokat gondolkozok mindenen. Azokban a pillanatokban mindent túlgondolok, és csak az a bizonyos Lana Del Rey egyveleg segít rajtam. Vagy lehet ez a rosszabb? Tényleg nem tudok dönteni.

3603d67299843be4b08e5b03ad80de5d

Mostanában rájöttem, hogy az segít a legjobban, ha keresek valami olyan dolgot, programot, eseményt vagy bármit, amit várhatok, és arra kezdek koncentrálni. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni. Nekem elég annyi, ha várom, hogy felhívjam a barátnőmet egy hosszú beszélgetésre, vagy ha látok valamilyen edzős képet, ami abszolút tud motiválni vagy, hogy meglepjem magam egy aprósággal. Imádok a jövőbeli terveimen gondolkozni, mert valahogy mindig boldogsággal tölt el, hogy még mennyi minden áll előttem.

Sokszor nagyon nehéz pozitívan állni a dolgokhoz, mert mindenkivel előfordul, hogy konkrétan minden a feje tetejére áll. Én sem mondhatom magam a legpozitívabb embernek, de abban biztos vagyok, hogy minden pillanatot meg kell élni, még akkor is, ha borzalmas kedvvel keltünk fel aznap.

Az Itsme Online Magazin oldalán pedig fut egy szuper kis játék, ha szeretnétek megnyerni magatoknak, vagy  a barátnőtöknek ezt a csomagot, akkor itt a link! Tessék játszani!

K.

Comments are closed.

Mobile version: Enabled