Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Két világ egy helyen!
Nagy dilemma

Sziasztok Drágáim! Itt egy kis olvasnivaló nektek. 🙂

K: Valószínűleg sokan tudjátok – vagy lehet nem is tudjátok? -, hogy nekem a természetes hajam göndör. Nagyon göndör. Azonban én folyamatosan kiegyenesítem, mert nekem valamiért jobban tetszik egyenesen, de ezzel lehet csak én vagyok így, mert eddig mindenki azt mondta, hogy sokkal jobban áll a göndör. A baj viszont ezzel a folytonos egyenesítéssel az, hogy nagyon tönkreteszi a hajam, attól függetlenül is roncsolja, hogy használok hővédőt, balzsamot, olajat. Természetesen nekem is az a legfontosabb, hogy szépek és egészségesek legyenek a tincseim, de ez így nem működik.

Két választási lehetőségem van. Az egyik az az, hogy egy ideig nem nyúlok a hajegyenesítőhöz, és meghagyom göndören, a másik az az, hogy vágatok belőle, és bevállalok egy tartós egyenesítést. Na, ilyenkor már én is érzem, hogy borzalmas vagyok, mivel egyik változat sem jön be. Olyan sokat nőtt a hajam mostanában, de pillanatnyilag nem lehet azt se rá mondani hogy hosszú, de azt se hogy rövid … tudjátok ez az a “közepes”. A legrosszabb. Ilyenkor jön rám az, hogy hogyha vágatok, akkor nem kicsit, de nem ám. Levágatom a vállamig. Nagyon fog tetszeni, de csak egy hónapig. Utána utálni fogom magam, amiért levágattam a közepes hajam, ami már majdnem hosszúnak számított. Emellett, a tartós egyenesítést sem akarom, mert akkor tutira nem lennének már ugyanolyan gyönyörűek a fürtjeim. (Szóval nem akarom elveszíteni a göndörségem… én sem értem magam :(((((). Hatalmas tanácstalanságban szenvedek.

Biztosan sokan fogjátok azt gondolni, hogy: ” na itt nyavalyog a haja miatt, ez aztán a nagy probléma.” Hát srácok, hála az én jó Istenkémnek, jelenleg tényleg ez a legnagyobb problémám. Na mindegy. Csak megszerettem volna veletek is osztani a kis őrültségemet. És kérni a segítségeteket.

Adjatok tanácsot, írjátok meg, nektek melyik tetszik jobban, légyszi!!!!

27398985_1991513531174373_1858661706_o 27535698_1991513507841042_1328031374_o

Comments are closed.

Mobile version: Enabled